Fix Cleaning
För företag eller privatpersoner


Är du intresserad av att prova våra städtjänster? Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt!
 

FIX CLEANING SERVICE - STÄDAR HELT VITT!

På 80-talet startade Eira Järvi Fix Cleaning Service. Först städade hon bara extra på nätterna. Men pedant som hon är blev hennes kunder naturligtvis otroligt nöjda och spred genast ordet i hela Göteborg med omnejd. Eira insåg att det fanns goda möjligheter att skapa ett premiumstädbolag som levererade det lilla extra. Snart blev det fler lokalvårdare som följde Eiras noggranna instruktioner. 

Idag är vi ca 30 medarbetare, många med mycket lång tid i företaget - vilket innebär att vår organisation och våra lokalvårdare har en väldigt god branschkunskap och en erfarenhet som kommer våra kunder till godo. Våra kunder idag består av privatpersoner, föreningar, företag, samt Göteborgs Stad som vi har ramavtal med. Vi lever för nöjda kunder och långa kundrelationer, det är det som gör vårt jobb roligt!
 

Våra ledord igenom hela uppdraget är; personligt engagemang, punktlighet och hög standard.

Lika envisa som vi är med att hålla hög kvalitet, lika stolta är vi över att ta vårt samhällsansvar. Vi städar alltid vitt. Personalpolitiskt betyder det också att vi ser ett stort värde i vår personal och ser det som en betydelsefull del av verksamheten att erbjuda kunden glada, kompetenta och engagerade lokalvårdare.Genom att inte kompromissa med våra etiska värderingar, vårt samhällsansvar och omtanken för vår miljö - tar vi ansvar och är med och bygger morgondagens städbransch. 

Cookies