Fix Cleaning
För företag eller privatpersoner


Är du intresserad av att prova våra städtjänster? Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt!
 

Nu är första lasset av vår insamling framme, i Gambia! 

I höstas gjorde vi en insamling hos oss som jobbar på Fix och våra nära & kära. Dessa skeppades över till Gambia, och vår Ousman som har sina rötter där leder utdelningsarbetet! Nu tar vi nästa steg, där vårt mål är att samla ihop så mycket som möjligt att sända över till våren! Samtidigt pågår en insamling till våra hemlösa i Göteborg, vill du vara med? Isåfall ring oss på 031-21 37 00 eller maila till nina@fixcleaningservice.com

Vad behövs?
ALLA slags kläder, tänk endast helt och rent – sedan sorterar vi så att det hamnar hos rätt mottagare!

Vi tar emot alla slags vuxenkläder & barnkläder- alla säsongens kläder, skor och regnkläder, badkläder, Bh:ar, allt ni kan tänkas vilja lämna bort.
Vi har tre olika mottagare; Vinterkläder kör vi snabbt ner till Trappanér i Göteborg så att de kommer till användning snarast och sommarkläder sorteras till Gambia. Inga kläder kommer att bli oanvända, de kläder som inte kan tas emot hos Trappanér eller Gambia tar vi till en organisation som heter Human Bridge - som skickar till olika nödställda områden i världen!

OM NI HAR MER som ni vill skänka bort eller känner någon som har… så letar vi även efter saker som kan behövas i skolor och barnhem runt om i Gambia,                                                                                där vi tänker försöka att hjälpa till under våren 2015.

Om du har en gammal radio, leksaker, ficklampor, pennor, kritor, block, handdukar, lakan eller har du kanske en matta som skulle kunna användas som sittunderlag på en skola där undervisningen sker på golvet- så är ni varmt välkomna att skicka med det!

 

Med vänlig hälsning Fix Cleaning Service

2015-02-03