Fix Cleaning
För företag eller privatpersoner


Är du intresserad av att prova våra städtjänster? Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt!
 


FIX CLEANING SERVICE


Kärleksbrev till en städfirma? 

Hur nöjd skulle du behöva vara med städningen för att ta dig tiden att skriva ett brev eller mejl med beröm? Eftersom vi får det ganska ofta gjorde vi en marknadsundersökning. Nedan är en sammanfattning av deras svar:Trygghet!

Nycklar har en säker hantering och det uppskattas mycket. I mesta möjliga mån är det samma personal som städar. Vi har väldigt få klagomål från våra kunder, endast 2,5 % får en anmärkning. Det innebär att om du har städning varje vardag är det först någon gång andra året som du har något att anmärka på. Med rätt metod blir det rent och fint från början och sparar tid.


Professionellt!

Arbetsledarna får beröm för att vara flexibla. Personalen är trevlig, proffsig och gör det lilla extra enligt undersökningen. Det värmer i hjärtat när de får lovord för att de i alla situationer ge ett respektfullt bemötande. Prisvärd kvalitet!

Fläckfrihet i leveransen kräver hårt arbete i flera led hos oss. Alla arbetstillfällen är vita och vår städpersonal genomgått en bakgrundskontroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet beroende på uppgift som ska genomföras. Vi är
certifierade mot FR 2000 samt miljödiplomerade i Göteborg Stad.

Aktuellt
Nominering Årets Tillväxtledare 2016!

Hållbarhet är viktigt!
Att vi tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete vet ju ..
Läs mer >>

Nu är FixCharity framme i Gambia!
Nu har vi gjort vårt första dygn i Gambia! Vi har hun..
Läs mer >>

Reklamkampanj baserad på kärleksbrev vi fått!
Vi får verkligen så mycket fina ord från våra kunder! Dom ..
Läs mer >>